Sikre

Tirsdagens Sikre italiener fra Serie B…

Her har vi fundet et opgør fra toppen af Serie B, har begge mandskaber ligger til direkte oprykning til Serie A. Men med kun 3 runder tilbage at spille i, så ligger hjemmeholdet helt klart bedst til. Men det er ikke hjemmeholdet der har den bedste form af disse 2 mandskaber og det vil resultatet også give udtryk for.

Monza- Lecce = X2 = Odds 1,50
Spiller hvor du IKKE skal bruge NemID…

Monza har haft en utroligujævn form i en længere periode, hvilket har sendt dem væk fra en ellers sikker oprykning. De lå ellers godt til for bare en måned siden, men er nu dalet et lille stykke ned og skal kæmpe hårdt for og så også håbe på, at andre resultater flasker sig for dem. Det er vi ret overbeviste om på redaktionen, ikke vil ske. Vi kunne dog se i seneste runde mod Salernitana, som er en direkte rival til den eftertragtede 2. plads, at de godt ved at det er nu det skal ske.

Her endte det med en sejr på 3-1, endda på udebane, hvilket betød at de stadig er med i kampen om en evt direkte oprykning. En sejr i dag, ville betyde et endnu tættere løb mellem nr 2 til 4. Men selv om Monza er rimelige gode hjemme, så er det kun halvdelen af kampene der er vundet. Dette vil blive en tæt affære, som sikkert ender remis. En hjemmesejr tror vi ikke på.

*

Lecce kan selv bestemme om de vil rykke direkte op i Serie A, eller om de skal igennem en Play Offs runde først. Men med Serie B’s bedste form og som værende det mest scorende mandskab i Serie B, så ser det godt ud. Havde Lecce haft en lidt stærkere hjemmebane, var de for længst røget direkte op i Serie A, så her skal de forbedre sig i næste sæson, hvis de rykker op.

Men i dag er det også på udebane at de skal spille og her er de utrolig skarpe. De er da også Serie Bs bedste udehold, med kun 2 nederlag efter 17 udekampe. De 10 er vundet og 5 er endt uden vinder. Så det er ikke rat at få Lecce på besøg i denne sæson. Ydermere har de opbygget en score på fremmed græs på ikke mindre end 31-16 – hvilket er ret godt. Vi kan ikke se hvorfor de skulle tabe i dag, men en remis er bestemt ikke udelukket.

Monza- Lecce = X2 = Odds 1,50
Spiller hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top