Sikre

Tirsdagens “Sikre” gave fra Bookmakerne…

Der er ikke meget at vælge mellem i dag, men vi har dog fundet et spilleværdigt opgør fra den spanske pokalturnering Cope del Rey, hvor vi kun kan se et udfald af det opgør til et OK odds.

Valencia – Las Palmas = 1 = Odds 1,40
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Start Bonus…

Valencia har i dag muligheden for at spille sig frem til 17¤ finalerne i den spanske pokalturnering. Efter 1-1 i det første opgør på udebane, er de i en god position til opgøret hjemme på de Mestalla i Valencia.

De behøver faktisk kun at spille 0-0, men vi tror på redaktionen ikke på, at de som udgangspunkt vil gå efter det resultat, men en sejr. De har trods alt kun tabt et opgør i denne sæson hjemme på de Mestalla og vi er sikre på at de vinder dette.

*

Las Palmas er hverken inde i en god form eller særlig gode på udebane og de ligner et hold der har ryggen mod muren i dette opgør, da de skal frem og vinde kampen. En remis på 1-1 kan også gøre det, men frem på banen skal de.

Og det er ikke en af deres styrker, især ikke på udebane. Kun svage Malaga har de præsteret at slå ude og en enkelt remis mod Real Sociedad er det også blevet til – men så er resten også bare nederlag på stribe. Der kommer endnu et i dag.

Valencia – Las Palmas = 1 = Odds 1,40
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Start Bonus…

To Top