Nyhed

Tirsdagens “Sikre” franskmand på BN…

Vi er hoppet ned i en liga som nok ikke mange følger, men vi prøver på BettngNews at se med lidt over det hele. Det tror vi gavner os i de perioder, hvor disse rækker er i spil som de eneste. I dag er det 3. bedste niveau i Frankrig, National.

Pau – Chambly = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får de fleste tilbud om FreeBets…

Pau skal se at få fingeren ud af et vist hul, hvis de skal tr på overlevelse i den 3. bedste franske liga National. 9 kampe og 6 point slår ingen mand af hesten og når man så også har en score på 6-12, så er der krise.

Det e faktisk på udebane man har hentet de fleste point, for hjemme foran egne fans, er det kun blevet til 2 stk og ingen sejre. Med tanke på dagens gæster evner og form, sat op imod hjemmeholdets ditto – tror vi simpelthen ikke på en hjemmesejr – højest 1 heldigt point.

*

Chambly ligger godt til med med kun 4 point op til 1. pladsen, men med denne kamp i hånden. Kun 1 kamp ud af de 9 sæsonen har budt på, er endt med et nederlag. Det var i seneste runde på udebane mod det absolutte tophold fra Laval.

De øvrige 3 udekampe har givet 7 point og en score på 2-0, så de gør det nødvendige på udebane, uden at for store risici. Chambly har aldrig tabt en kamp til Pau og tidligere på året vandt Chambly netop på udebane over Pau med 1-0. Vi spiller Dobbelt-Chancen, men under 1,5 må er også en mulighed.

Pau – Chambly = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får de fleste tilbud om FreeBets…

To Top