Nyhed

Tirsdagens Sikre franske valg på BN…

Det er jul det er cool, er teksten på en kendt jule-rap og det med cool er stadig rigtigt – med de temperaturer vi har fået kastet ned over landet. I Frankrig er det en smule varmere – men det er kun for en kort stund, så rammes de også af kong vinter. Vi starter op i Ligue 1.

Lyon – Lille = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor DU får dagens absolut Højeste Bonus som NY bruger…

Lyon har haft et temmeligt ujævnt efterår og vi er på redaktionen af den opfattelse, at deres deltagelse i Champions League har kostet på den hjemlige front. Det har måske været den rigtige prioritering, da Lyon vil gå videre i det nye år.

I den hjemlige Ligue 1 er det begyndt at blive bedre på hjemmebanen i Lyon. Tidligere var der for mange “tossede” udfald mod hold de ikke burde have tabt imod. Det ser ud til at være vendt til en begyndende sejrstime og når de har vundet i dag, vil det være den 4. sejr hjemme foran egne fans i streg.

*

Lille har også deltaget i Champions League, men her er der bestemt ikke noget at råbe hurra for. Lille slutter sidst i gruppen og dermed skal de ikke engang spille videre i i EL, som nr. 3 i gruppen kommer til. Så det har kun givet en oplevelse og 1 point.

Det har ikke kun slidt på mandskabet, men også på selvtilliden og troen på egne evner. Kun 1 sejr i Lille’s seneste 10 kampe fortæller tydeligt, at holdet trænger til hvile og et mentalt boost. Det bliver der ikke plads til i aften og de eneste der får et boost i dag, er hjemmeholdet.

Lyon – Lille = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor DU får dagens absolut Højeste Bonus som NY bruger…

To Top