Nyhed

Tirsdagens “Sikre” franske pokalvalg på BN…

Det er friuge for landskampe og UEFAs 2 store turneringer og det betyder pokalkampe og evt. udsatte kampe, i de respektive landes turneringer i Europa. Vi har snuppet en pokalkamp i dag.

Montpellier – Nantes = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID hver gang du spiller…

Montepllier har gjort det fornuftigt indtil videre her i efteråret og ligger fint til i Ligue 1, hvor de til dagligt begår sig. En 3. plads og kun 1 nederlag efter 10 kampe, er mere end godkendt for dette mandskab.

Når det er pokal er det jo alt eller intet og hjemme på Stade de la Mosson snupper de for det meste alt. De tabte i første runde af Ligue 1, men siden har de ikke tabt, hverken hjemme eller ude. Hjemme har de slået hold som Bordeaux og Nice. Vi er ret overbevisende om, at de går videre.

*

Nantes ligger faktisk også nr. 3, men det er bare fra bunden, for det har virkeligt ikke været deres sæson indtil nu. De hentede deres kun 2. sejr i seneste hjemmekamp mod Toulouse, der også ligger og roder i den nederste region af Ligue 1.

Nantes er heller ikke kendt for stor udebane styrke og i denne sæson har den været rigtigt skidt. Det er selvfølgelig pokalkamp og der er lidt andre parametre, men der er også niveau forskel på de 2 mandskaber og det er hjemmeholdet der er på det bedste niveau.

Montpellier – Nantes = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID hver gang du spiller…

To Top