Sikre

Tirsdagens Sikre fra League One…

Dagens 2. anbefaling er hentet en række længere nede i de engelske fodboldturneringer, nemlig niveau 3. Det er League One der her er tale om og det er igen 2 mandskaber med vidt forskellig form. Igen er det hjemmeholdet vi har mest tiltro til mod et elendigt udehold.

Crewe – Plymouth = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ikke behøver NemID…

Crewe har gjort det jævnt, uden der har været noget at tage armene over hovedet for. Den svingende form har givet dem en midter placering og med en bedre udebane, ville de helt klart også have været længere oppe i tabellen. Men turneringen er lang endnu og der er ikke så langt op til det sjove.

Crewe skal helt klart satse på at skrabe så mange point sammen hjemme på Alexandra Stadium, hvor det har været godkendt indtil nu. Nogle af de gode udehold har Crewe tabt til, men ellers vundet 4 ud af 8 kampe og hentet en enkelt remis. Vi fornemmer en formfremgang, samt det faktum at de spiller hjemme burde give alle 3 point.

*

Plymouth har det skidt i denne periode og spiller nærmest som et hold der er til julefrokost. De seneste 5 kampe i League One har givet i alt 1 point. Det har naturligvis sendt dem tilbage i tabellen, hvor de ligger nr. 15, 2 placeringer efter dagens hjemmehold.

Plymouth er faktisk rigtig gode hjemme og er blandt rækkens bedste på eget græs. Til gengæld er det modsatte tilfældet på fremmed græs, hvor de har æren af, at være det ringeste mandskab på udebane. Og med en dalende form og et udebane kompleks – tror vi ikke på point på Alexandra Stadium i Crewe i dag.

Crewe – Plymouth = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ikke behøver NemID…

To Top