Nyhed

Tirsdagens “Sikre” fra Irland…

Vi starter denne tirsdag op i Irland, hvor vi har fundet et oplagt bet til et fint odds, som vi på alle mulige måder kun kan se gå en vej. Det er Premiership som er den bedste række i landet.

Dundalk – Shamrock Rovers = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor dit indskud bliver 3-doblet til at spille for…

Dundalk har været helt suveræne i den hjemlige liga, hvor de topper Premiership med 70 point efter 28 kampe og kun 2 nederlag i sæsonen. Hjemme på Oriel Park har de stadig ikke tabt endnu i denne sæson.

Og det er netop her kampen spilles denne aften og her har Dundalk kun tabt 2 opgør i deres 10 seneste kampe på dette stadion. Så med form in mente og spillested er vi ikke i tvivl om udfaldet. Sikker hjemmesejr.

*

Shamrock Rovers ligger lige udenfor de sjove pladser, med 8 runder tilbage af sæsonen. De har 4 point op til det sjove, men har så også en kamp i hånden. Det er denne kamp der mangler og her får de ingen point.

Deres evner på udebane er til at få øje på og bare scoreren for disse kampe, 8-12 efter 13 udekampe, taler sit tydelige sprog. Kun 3 gange er de rejst hjem fra en udekamp med en sejr og det bliver ikke 4. gang i aften.

Dundalk – Shamrock Rovers = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor dit indskud bliver 3-doblet til at spille for…

To Top