Sikre

Tirsdagens Sikre fra Englands Championship…

Selv om der også er kampe i Premier League, er der mange andre kampe der spilles, i sær i de engelske rækker. Vi har taget et skridt ned fra den bedste engelske række til Championship. hvor vi har fundet et godt odds på et “Sikkert” spil. Der er rimelige stor forskel på de 2 holds form og det er hjemmeholdet der er inde i den bedste periode.

West Bromwich – Derby = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus…

West Bromwich har fået et næsten perfekt udlæg på sæsonen og er derfor da også at finde i toppen af denne sæsons Championship i denne fase. Der er da også investeret mere til denne sæson end til den sidste og det ser ud til at her i den indledende fase af sæsonen, at det har haft en positiv indvirkning. Der har også været gang i målmaskinen, hvor West Bromwich er blandt de mest scorende mandskaber her i starten.

I weekenden hjemmekamp mod Millwall fortsatte West Bromwich med det de har gjort mest i indtil videre, nemlig at få point. Her blev det til en remis på 1-1. Men West Bromwich var nu selv skyld i det pointtab, da de brændte et straffespark lige før halvleg. Så en misset sejr må det siges at være og vi er sikre på, at de har lært noget til dette opgør, som de med sikkerhed vinder.

*

Derby har ikke gjort det skidt, men heller ikke gjort det godt, hvilket har placeret dem i midten. Formen er måske ikke dårlig, men den er heller ikke god. Starten har været noget svingende, men der har været en smule fremgang at spore på det seneste. Det er oppe i front, at de ikke er skarpe nok og Derby er efter 5 runder blandt de mindst scorende mandskaber i Championship. I Derby’s seneste kamp på udebane mod det absolutte Bundhold, kunne man ikke score en mærkbart fremgang.

Kampen endte med et nederlag på 0-2 og igen viste Derby deres manglende evner til at score mål. Så det ligner en lille krise hos Derby, selv om de er gode på bolden, så halter det gevaldigt i omstillingerne. Når defensiven så også er begyndt at halte ser det først for alvor skidt ud. Derby er ikke der hvor de skal være endnu og taber helt sikkert den 3. udekamp indtil videre i denne sæson.

West Bromwich – Derby = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus…

To Top