Sikre

Tirsdagens Sikre fra EFL Cup’en…

Mourinho er kendt for at hente en titel, når han har overtaget et mandskab og her kunne den mulighed sagtens ligge. For det ligner ikke noget Mesterskab i denne sæson, for den karismatiske manager.

Tottenham – Brentford = 1 = Odds 1.40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Tottenham lå længe i toppen af Premier League i starten, men Mourinho’s tropper har svært ved at holde hele fokus i alle 90 minutter på det seneste. Alt for mange point er tabt i de sidste minutter af kampene. Det er de sidste 10 minutter som Mourinho ikke er tilfredse med.

Både Liverpool og Wolves scorede i dette tidsrum og det kostede hhv, en sejr og en remis. I dag er det et mandskab fra rækken under, men til gengæld et mandskab der er rigtigt godt kørende. Så hvis Mourinho skal have en hjemlig titel i denne sæson, så skal han få spillerne til at koncentrere sig hele kampen.

*

Brentford er flyvende i denne periode og har arbejdet sig op i den øverste top af Championship. Skal det lykkedes for det “danske mandskab” at rykke direkte op. Det bliver spændende at følge. Men her er det EFL og en svær opgave det drejer sig om.

Vi indrømmer gerne, at vi tror det bliver en for svær mundfuld for det ellers velspillende Championship mandskab. Vi ville elske det skete, men på udebane på Tottenham’s nye stadion, så har vi svært ved at tro på det. Dog skal det nok blive en god kamp, men Tottenham trækker det længste strå.

Tottenham – Brentford = 1 = Odds 1.40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top