Nyhed

Tirsdagens Sikre fra den engelske League One…

Ligesom dagens lovede vejrudsigt med blandet vejr, så har vi også fundet en blandet landhandel frem til brug for dagens anbefalinger. Nu er de kommet rigtigt i gang i England og derfor er der ofte kampe derfra i midtugen.

Gillingham – Blackpool = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste VelkomstBonus…

Gillingham har fået en noget tam start på sæsonen, men vi er også på redaktionen af den overbevisning, at de nok kommer til at skule holde øje med stregen det meste af sæsonen.

Der har ikke været de tore udskiftninger og slet ikke nogen der kan gøre en forskel. Til gengæld har de mistet deres topscore og en vigtig midtbanemand. Så holdet ser fra start en smule svækket ud.

*

Blackpool er fløjet ind i sæsonen og sluttede da også af i fjord med en god stime. Så det er et hold der har gang i selvtilliden og ligger allerede helt i top af League One.

De seneste 3 gange disse hold har mødt hinanden indbyrdes, har det været gæsterne der har vundet. Men ellers er det Blackpool der har haft overtaget på hjemmeholdet rent historisk. I dag er det nutid det gælder og her mener vi. at Balckpool er klare favoritter.

Gillingham – Blackpool = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste VelkomstBonus…

[sg_popup id=34623]

To Top