Sikre

Tirsdagens Sikre fra Championship…

I dagens første opgør handler det om 2 mandskaber, der stadig slås om at undgå nedrykning efter denne sæson. Det er få point der skiller de 2 mandskaber, så et nederlag kan have udfordrende konsekvenser.

Sheffield W. – Wycombe = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Sheffield W. har ramt formen i denne periode og har ikke tabt i de seneste 4 Championship runder. Det er første gang i sæsonen. De er endda også kommet videre i FA Cup’en, så humøret og selvtilliden er igen ved at indfinde sig i truppen. Man skal lige holde fo øje, at Sheffield W. startede sæsonen med minus 6 point.

Så bare det at komme op over stregen har været en udfordrende opgave. Vi forventer den igangværende optur og Sheffield W. er nu engang bedste hjemme, hvor de har hentet 17 af deres i alt 19 point. Dagens gæster har intet at byde på, så vi forudser en flermålssejr.

*

Wycombe halter i den grad i Championship og har stort set været indehaver af bundplaceringen det meste af sæsonen. De vandt over Cardiff lige før nytår, men der var det også ca 2 mdr. siden sidste sejr. De er dog stadig med i FA Cup’en, men det skyldes mest at deres modstandere har været overkommelige.

I dag står de på en hjemmebane som er stærk og solid, mod et mandskab der endelig kan se lyset og har fået troen tilbage. Ligeledes er hjemmeholdets form også meget bedre end Wymcombe’s, at de får lidt af en overhaling i dag.

Sheffield W. – Wycombe = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top