Sikre

Tirsdagens Sikre fra Championship…

Så blev det hverdag igen og det er det også blevet for vores danske ynglinge i den næstbedste engelske række. De skal op på hesten igen, efter en lille formnedgang og et par mandskaber der er smuttet forbi i tabellen. Men mon ikke det lykkedes mod dagens mindre formstærke og ikke særligt godt spillende gæster.

Brentford – Birmingham = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Brentford skal tilbage på sporet, selv om de dog ikke har været helt afsporet. Men den stabile periode med point har været afløst af en periode med nederlag. Det var februar måned at det hele drillede en smule. Men de seneste 6 kampe har kun givet 1 nederlag, men også 3 sejre. Så det ser ud til, at de igen har fundet formen og at den er stigende.

Hjemme på det lille hyggelige kommunale stadion har de ikke i samme grad været ramt af en dårlig periode. Kun 2 nederlag i deres 10 seneste hjemmekampe, viser stabilitet i London. Så det har været mest på udebane, at det ikke helt har spillet. Så i dag hjemme i London er vi ikke i tvivl om, at de igen tager en sejr og igen lægger pres på de øverste hold i Championship.

*

Birmingham ligger lidt skidt til og helt op af nedrykningsstregen. Men den store udfordring er, at holdet lige under stregen har spillet 4 kampe færre en Birmingham og ligger kun 3 point efter. Holdet lige over har spillet 1 kamp mindre, så også de kan også i teorien få point i de kampe. Så i Birmingham kan man begynder at mærke presset.

Det virker også til at det har påvirket spillet, for det er ret sjældent at de får en sejr i denne periode. Kun 1 sejr i deres 5 seneste kampe og så tæt på nedrykningsstregen – det burde være mere motiverende. Deres nederlag har været flere mål og de har lukket mere end 1 mål i de seneste kampe, mod hold på samme niveau som dagens hjemmehold. Nej, vi tror ikke på gæsterne.

Brentford – Birmingham = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top