Nyhed

Tirsdagens “Sikre” fra Champions League gruppespil…

Det er tirsdag og det betyder i denne uge kampe fra Champions Leagues gruppespil. Vi har dog kun valgt 1 opgør til dagens 3 anbefalinger, men det er så til gengæld også den “Sikre”.

Lyon – Shaktar = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens bedste Odds på dette udfald…

Lyon var måske ikke helt oppe og ringe i starten af sæsonen, men efter de vandt på udebane over Manchester City i første gruppespils kamp, har de været urørlige. Både Marseille og Dijon har fået hammer med 2 mål eller mere.

Dagens gæster er selvfølgelig ikke uefne, for så ville de ikke være med her. Men de er ikke på niveau med Lyon og slet ikke i denne periode. Vi kan faktisk godt se Lyon vinde med mere end 1 mål, selv om sejren er nok i sig selv, her i gruppespillet.

FÅ ODDS 12 PÅ DINE FAVORITTER

Shaktar spiller til dagligt i den bedste ukrainske række Premier League, hvor det kun er Dyn. Kiev der næsten kan matche dem. Så her er de et stærkt mandskab. Vi synes at de mangler lidt til den internationale scene.

Men det er også en hård gruppe de er landet i med Manchester City, formstærke Hoffenheim og dagens hjemmehold Lyon. De fik dog hevet en 2-2 hjem mod det tyske mandskab i den første gruppespils kamp.

Men har bagud både 0-1 og 1-2, før de fik udlignet ca 10 minutter før tid. Hjemme er de absolut bedste og derfor spår vi dem ikke mange chancer mod et veloplagt fransk mandskab, der har fået gang i maskineriet.

Lyon – Shaktar = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens bedste Odds på dette udfald…

 

 

To Top