Sikre

Tirsdagens “Sikre” forslag fra svensken…

Det er jo tæt på sommerferie og der er sikkert nogle der endnu ikke har fået sparet op til den endnu og har tomme lommer. Vi vil her på BN hjælpe dig til en god sommer under hele VM – men i dag er det SuperEttan det gælder.

Värnamo – Falkenbergs = X2 = Odds 1.40
Spillet hvor du får markedets Højeste Startbonus som Ny kunder…

Värnamo er kommet rigtigt skidt fra i denne sæson og det virker en smule som om, at motoren bare ikke vil komme igang. De er ellers normalt et habilt hold på dette niveau.

Placeringen som nummer sidst med kun 5 point efter 9 kampe får alle alarmklokker til at ringe, for det er ikke skader der er årsag til de manglende point – det er spillet på banen og spillernes formåen. Vi er overbeviste om, at nedturen fortsætter.

*

Falkenbergs er rækkens bedste hold på fremmed græs, for efter 4 udekampe er de stadig ubesejrede. 3 sejre og en enkelt remis og en score på 10-6, fortæller at konceptet holder.

Det er blevet til 20 point, som er 4 gange så mange som dagens hjemmehold og med et odds, på 1,40 med en dobbelt gardering, føler vi at kampen er mere end sikker placeret.

Vi er fuldt overbeviste om en udesejr – men i respekt for alle der følger BettingNews og følger vores anbefalinger, spiller vi en mere sikker Dobbelt-Chance.

Värnamo – Falkenbergs = X2 = Odds 1.40
Spillet hvor du får markedets Højeste Startbonus som Ny kunder…

To Top