Nyhed

Tirsdagens “Sikre” FA Cup valg på BettingNews…

Vi starter op med en omkamp i den engelske traditionsrige FA Cup turnering, hvor vi på redaktionen synes at Bookmakerne har været en smule rundhåndet og den slags oplevelser kan man ikke få nok af.

Blackpool – Solihull Moors = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens højeste FA Cup Bonus på 122%…

Blackpool fik 0-0 i det første opgør i denne 1/64 finale i den engelske FA Cup. Men Blackpool er helt klart bedste hjemme, hvilket de også er i den daglige turnering som er League One og er 2 niveauer over den række dagens gæster normalt befinder sig i.

Hjemme på Bloomfield Road har Blackpool kun tabt 1 af de seneste 6 opgør og de øvrige 5 er vundet. Så de befinder sig godt tilpas foran egne fans. I dag giver de igen deres fans en god oplevelse og går videre via en sikker sejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Solihull Moors spiller til dagligt i National League og gør faktisk en god figur på dette niveau. Selv om det er FA Cup’e, så vil Blackpool være en alt for stor mundfuld for dem i dagens dyst

De gør det dog ganske glimrende på udebane, men det er målt mod hold på deres eget niveau. Men her har de kun tabt 2 ud af 10 kampe og spillet en enkelt remis.

Men i dag er der 2 niveauer op til hjemmeholdet, som er absolut bedst foran egne fans. Det bliver sikkert en fin, men hård dag på kontoret og et farvel til FA Cup’en.

Blackpool – Solihull Moors = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens højeste FA Cup Bonus på 122%…

To Top