Sikre

Tirsdagens Sikre engelske valg på BN…

Vi har fundet en kamp fra EFL Trophy, der grundet Corvid-19 har fået et andet format. Der spilles i 2 puljer for de sidste hold a 4 hold i hver. De 2 bedste hold ryger ud i afgørende semifinale kampe og vinderne af dem kommer i finalen på Wembley.

Carlisle – Fleetwood = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny bruger…

Carlisle har spillet en enkelt træningskamp op til denne kamp og det har stort set været det senest de har haft af aktiviteter op til sæsonstarten. Til dagligt spiller de i Legue Two, hvor de ikke havde den store succes i sidste sæson. Her blev det kun til 18 plads da turneringen blev afbrudt og ikke genoptaget.

Hjemme var Carlisle i gamle dage et svært mandskab at besøge – men det fort er forlængst faldet sammen, for det var blandt hjemmebanen der var deres akilleshæl i sidste sæson. De var faktisk bedre ude end hjemme. Der er ikke rigtigt sket noget på spillerfronten, så sæsonen fra i fjord ligner en gentagelse. I dag tror vi ikke på dem, da dagens gæster er et niveau bedre.

*

Fleetwood spiller til dagligt i League One og har havde en god sæson i fjord. Man deltog i Play-offs, men havde ikke det fornødne held i den sidste kampe – så det hedder League One i endnu en sæson. Men der er kommet lidt ekstra forstærkning til holdet og de vil igen lege med i toppen af ligaen.

Fleetwood tabte kun få kampe på udebane i sidste sæson og er et godt kontrahold. Vi er slet ikke i tvivl om, at Fleetwood tager det længste strå, da de både er bedre som mandskab og i en godkendt form. Selv om det er en helt ny sæson der starter i næste weekend, mener vi at Fleetwood er bedst rustet til dette opgør.

Carlisle – Fleetwood = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny bruger…

To Top