Sikre

Tirsdagens Sikre engelske valg på BN…

Vi starter blødt op denne tirsdag, selv om der også er kampe i den prestigefyldte Champions League. Men vi synes at dette spil giver rigtig god mening og et tilfredsstillende odds. Det er den engelske National vi har hentet opgøret i.

Maidenhead – Dover = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller..

Maidenhead har gjort det godt i den 5. bedste række i England National og ligger med der hvor der er forhåbninger om noget stort. Formen er god og har været det i en længere periode og det er gået godt, både hjemme og ude.

Maidenhead er ikke så afhængig af hjemmebanen, men spiller dog alligevel bedst her, som de fleste hold. Men de startede sæsonen rimeligt skidt og har derfor fået 2 nederlag hjemme. Men nu hvor formen igen er god og pilen stadig peger op af, så ligger der en sikker sejr og venter.

*

Dover er i den grad afhængig af hjemmebanen, hvor de har hentet de point de har fået i denne sæson. På udebane er det den rene elendighed og 4 sikre nederlag i streg, efter 4 udekampe. Scoren hedder 1-11, så ingen tvivl om, at dette opgør nærmest ligner en foræring til hjemmeholdet.

Dover ligger næstsidst og efter dette opgør har det ikke ændret sig til det bedre, en måske snare til det værre og det er bundplaceringen. Vi har ingen tiltro til, at Dover skulle kunne komme med noget som helst eller udgøre nogen trussel i forhold til Maidenhead’s sikre sejr.

Maidenhead – Dover = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller..

To Top