Sikre

Tirsdagens “Sikre” engelske spil på BN…

Selv om det er en lidt tung periode at nørde fodboldkampe, har vi alligevel fundet 3 spil frem til dagens Bettere, som vi her på redaktionen også smider noget guld efter og det kunne ligne en gevinstrig aften.

Macclesfield – Gateshead = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedet bedste Bonustilbud som Ny kunde…

Macclesfield ligger i toppen af den engelske Varanama League, som er placeret lige under League Two. En sejr i aftenens kamp, vil sende dem tilbage på førstepladsen, hvor de har ligget det meste af sæsonen.

Macclesfield er da også spået en direkte oprykning og det ser ud til at de lever op til spådommen. Hjemme har de kun tabt 3 ud af 19 kampe og scoren på 26-18 er måske ikke prangende, men dog alligevel godkendt – vi tror fuldt og fast på dem.

*

Gateshead er faktisk også i en rimelig form, men ligger placeret der hvor det hverken bliver til fugl eller fisk. Dog skal de ikke sove for meget i timen, da der kun er 8 point ned til en nedrykning.

Men det tror vi ikke sker, da de er hæderligt gode hjemme. På udebane, hvor aftenens opgør finder sted, er de noget mere jævne. Kun 5 gange er de rejst hjem i bussen med armene løftet i vejret og de har trods alt været ude 17 gange s- de er bestemt til at tale med.

Macclesfield – Gateshead = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedet bedste Bonustilbud som Ny kunde…

To Top