Sikre

Tirsdagens Sikre engelske ligakamp…

Dagens første anbefaling er hentet i den engelske League One, hvor et godt hjemmehold får besøg af et af de ringeste udehold i rækken. Efter redaktionen mening kan udfaldet kun gå i en retning – nemlig en hjemmesejr.

Plymouth – Swindon = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Plymouth er et af de mere formstærke hold i denne periode og hjemme på Home Park, har de endnu ikke lidt nederlag. 5 kampe har givet 4 sejre og en enkelt remis, samt en score på 8-3. Så de er et godt hjemmehold. Plymouth ligger nr. 8 før denne runde, men med tanke på en elendig start, så er de kommet efter det.

Det skyldes at de også på udebane er ved at få deres koncept balanceret og når der kommer point på kontoen vokser selvtilliden. I dag er de hjemme og her har selvtilliden automatisk fået et nøk op – og det vil med en god form give en sikker sejr til et fedt odds.

*

Swindon har ikke vundet i deres seneste 5 kampe og værre er, at ikke en eneste af dem har givet bare en remis. Den ene var så i EFL, så det betyder ikke så meget. Men med 2 sejre og 5 nederlag efter 7 kampe, så er det op af bakke for Swindon i denne periode – måske hele sæsonen.

Hvad der er årsagen til Swindons markante formdyk er svært at vurderer, for holdet er ikke sønderligt ramt af skader eller sygdom. Så det er simpelthen formen, balancen og selvtilliden der ikke er oppe og køre i denne periode. Utroligt at hjemme holdet får et så højt odds.

Plymouth – Swindon = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top