Nyhed

Tirsdagens Sikre engelske League Two anbefaling…

Vi starter op i den 4. bedste engelske række League Two, hvor topholdet skal se om de kan holde placeringen, selv om de spiller på udebane. Vi tror på redaktionen at sandsynligheden er enorm stor.

Macclesfield – Plymouth = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Macclesfield ryger nok ikke ud af League Two, med 7 point ned til den enste placering der giver nedrykning. Men Macclesfield skal heller ikke sove for meget i timen, før de kan være indhentet. Men formen er langt fra hvad der kunne ønskes.

Macclesfield vinder ikke så tit og der er langt mellem snapsene. Det er selvfølgelig hjemme de henter de fleste af deres point, men her har de kun fået 5 sejre efter 15 forsøg. De får svært ved bare at hente en remis, hvilket vi på ingen måde tror at de formår.

*

Plymouth ligger nr. 4, men har hhv 1 til 2 kampe i hånden, i forhold til de 3 hold der ligger over dem. En sejr i dag vil sende tæt på toppen og inden for de 3 pladser der giver direkte oprykning. Formen er i denne periode rigtig god – også selv om man senest tabte ude til Colchester – men de er også stærke hjemme.

Ellers er Plymouth et godt udehold, som selvfølgelig har udfordringer med de bedste hjemmehold, men som vinder over den halvdel af hold der er noget minde skarpe hjemme. Plymouth ha vundet 7 ud af 15 udekampe og spillet 2 remis – så de er ret irriterende at have på besøg og i dag vil de være “pisse” irriterende og vinde.

Macclesfield – Plymouth = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top