Nyhed

Tirsdagens Sikre engelske League One anbefaling…

Vi er nået over halvdelen af turneringerne i England og det betyder, at de enkelte holds placering begynder, at have indvirkning på kampene. Dog er ingen hold helt ude i bøhland endnu, men at ligge tæt på stregen i slutningen af en sæson – er der ingen hold der ønsker.

Lincoln – Bolton = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Lincoln har lidt luft ned til stregen, men skal heller ikke ryste alt for meget på hånden før, at de har et nedryknings spøgelse i klubben. Men klubben har en hjemmebane, der vil sikre dem en forbliven.

Efter 11 kampe er kun 2 kampe smidt på gulvet, men 7 er vundet og 2 er spillet remis. Scoren hedder 18-11 hjemme, så her skal de nok få de point de har brug for, at overleve. Vi er ikke i tvivl om udfaldet bliver andet end en hjemmesejr – den 4 på stribe.

*

Bolton er tæt på at ligge i “Bøhland”, da de kun har opnået 7 point i hele sæsonen, efter de første 25 runder er spillet. Bolton har dog nogle kampe i hånden, der enkelte har været udsat. 

Der skal virkelig mirakler til, at de redder sig i denne sæson, da der er hele 17 point op til holdet over stregen. Men det er faktisk set før i England, at et hold har overlevet for vildt. Vi tvivler dog på, at det vil ske for Bolton og dagens resultat vil ikke gavne det ønske, da Bolton taber.

Lincoln – Bolton = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top