Sikre

Tirsdagens Sikre engelske anbefaling på BN…

Så er vi nået til 38. runde ud af 46 i den engelske League One. Her er det 2 mandskaber der mødes, hvor hjemmeholdet stadig kan nå en af de sjove pladser – mens gæsterne ligger på den mest ligegyldige placering i tabellen – i midten – hvor de absolut ikke kan nå noget som helst. Det får en betydning – især når det ligegyldige hold spiller på udebane.

Charlton – Crewe = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Charlton har et par kampe i hånden og hvis de vindes, har de faktisk sikret sig en af de sjove placeringer. Så der må være masser af motivation i truppen – og nu også mere selvtillid. For formen har været stigende og er ved at nå et rigtigt godt niveau, her hvor det virkelig gælder om at være koncentreret i alle kampe. Charlton har gennem hele sæsonen været et godt udehold, ja League One’s næstbedste., men på de seneste har de også vist stor større hjemme.

De seneste 4 hjemmekampe har alle givet point i form af 2 sejre og 2 gange remis. Der er stort set ingen skader tilbage i truppen, så Charlton kan stille med det stærkeste hold på dagen og så er de blandt de bedste i League One. Vi er ret sikre på, at den gode form ikke stopper mod et gæstende hold, der absolut ikke har noget at spille for og som er i ret kedelig form. I seneste runde slog Charlton Plymouth 6-0 på udebane, så vi tror også på en sikker hjemmesejr i dette opgør.

*

Crewe kan hverken nå det ene eller andet og det virker til, at have påvirket spillerne og truppen en smule. For der kommer i den grad flere nederlag ind på kontoen end sejre og remis’er. De seneste 10 kampe har givet 5 nederlag, 3 sejre og 2 gange remis. Når de taber lukker de for det meste 2 eller flere mål ind og nærmest slår op i banen. Selv om Crewe vandt seneste kamp, var det mod et Fleetwood mandskab der heller intet har at spille for.

Hvis Crewe skulle være heldige at få et straffespark i kampen i starten, vil vi stadig tro at de taber efter alle 90 minutter. Crewe’s spillere og trup har pakket sommerkufferten og er klar til at holde fri, når de sidste 4 runder er spillet. Så derfor har vi svært ved at se en gæstende hold der kommer for at gøre noget som helst andet end at være professionelle og gennemføre kampen på en værdig måde.

Charlton – Crewe = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top