Sikre

Tirsdagens Sikre engelske anbefaling…

I England spilles der kampe hele tiden og hver eneste dag. Det kan vi jo ikke klage over og specielt ikke efter et forår – der var ved at drive redaktionen til vanvid af kedsomhed. Det er den engelske League One der lukker dagens anbefalinger op.

Peterborough – Burton = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Peterborough er godt kørende og godt med i tabellen og er placeret i den rigtige del af tabellen. Især hjemme på Weston Homes Stadium er de rigtig svære at have med at gøre og taber yderst sjældent. Det er da heller ikke sket indtil nu, hvor de har fået 3 sejre ud af 3 mulige og en score på 7-2.

Men de gør det også godt på udebane og det har bevirket at de er placeret som nr. 4, bare 3 point efter topholdet Hull. Som et af de absolut mest formstærke mandskaber der hjemme møder stort set det modsatte – det kan kun få et udfald.

*

Burton har haft en utrolig tung start på sæsonen og ligger og roder helt nede i bunde af tabellen. Det er især defensiven den er helt glat med og scoreren ser da heller ikke for godt ud. Efter de første 8 runder har Burton lukket ikke færre end 15 mål ind i eget net og kun selv scoret ca. det halve.

Bundplaceringen er helt fortjent, for efter den første runde er der kun kommet 1 point ind på kontoen i de efterfølgende 6 kampe. Burton kan måske komme igen senere på sæsonen, men i denne periode er de helt til hundene. Vi tror ikke på dem.

Peterborough – Burton = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top