Sikre

Tirsdagens Sikre EM opgør fra Wembley…

Begge mandskaber kan nøjes med en remis i dagens opgør, da begge har opnået 4 point og topper gruppe D. Målscoreren hos de 2 mandskaber er dog bedst i Tjekkiets favør, da de har scoret 3 og lukket 1 enkelt ind, mens England kun har scoret 1 mål og holdt eget bur rent. Så hvis det ikke lige var fordi at kampen blev spillet på Wembley, ville være tilbøjelige til at føle mere for en remis som slutresultat.

Tjekkiet – England = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Tjekkiet var regnet som gruppen svageste hold, da de kun kvalificerede sig via UNL. Men Tjekkiet har vist sig noget sværere at bide skeer med end som så. Så med en sejr og en remis, ser det helt fornuftigt ud for Tjekkiet. Skulle det ende med et nederlag, så har de 4 point og sikkert en positiv score, og det vil formentlig være nok til at gå videre blandt de bedste 3’ere.

De fik 1-1 senest mod Kroatien, som de ellers kom foran imod allerede i første halvleg. Men tjekkerne var noget træge da 2. halvleg blev fløjtet i gang og kroaterne fik bragt sig tilbage i kampen. Men mere blev det så heller ikke til i det opgør. Tjekkerne spillede mod Skotland, som nok spiller mere britisk end englænderne gør. Men de fik en lille forsmag p hvad der venter dem i forhold til fight. Men de viste, at de var et bedre mandskab end skotterne, som de da også slog med 2-0.

I dag er opgaven af en noget svære kaliber. Det er ikke kun på udebane, men også på en bane som er modstandernes hjemmebane. Senest tjekkerne mødte englænderne var hjemme i Prag, hvor de da også vandt med med 2-1. Så de ved hvordan kagen skal skæres – det er så bare spørgsmålet om de vil satse hele butikken – eller prøve på at få en remis, så de ender som vinder af gruppe D.

*

England har skuffet en smule – især med kun at spille 0-0 mod skotterne. Vi fornemmer at det var det nære forhold de 2 lande har til hinanden, der spillede en rolle for det engelske landshold. De virkede langt mindre forberedte end mod Kroaterne, som de slog med 1-0 i deres åbningskamp. Mon ikke de har lært af lektien og set hvilke fejl de begik mod skotterne. Vi syntes at englænderne spillede mere på tværs end mod skotternes mål og det forventede pres udeblev.

Det er vi ret overbeviste om, at det vil blive ændret til i dag. England kan spille mere frigjorte end i de 2 første kampe, da de stort set er gået videre. Kun et mega nederlag kunne ødelægge den gode stemning og det sker ikke. Så det vil et helt andet spillende landshold der tropper op til dagens kamp, rent mentalt. 

Selv om englænderne har skuffet er det måske fordi de bare er langsomme startere, for på papiret har de et landshold der burde være blandt 4-6 bedste i redaktionens optik. Men vi indrømmer da gerne, at de endnu ikke har vist deres fulde potentiale på græsset endnu – som vi f.eks har set Danmark har gjort i deres 2 seneste kampe. Måske har presset været for stort, da kampene spilles på Wembley, som er hjemmebane – men i dag burde de vise hvad de har og vinde let. Det er klart det bedste hold af disse 2

Tjekkiet – England = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top