Nyhed

Tirsdagens Sikre EM kvalifikations kamp…

Sidste dag med EM kvalifikationskampe, for når denne runde er afviklet er alle deltagerne fundet og de endelige EM puljer kan dannes. Der er dog ingen af de to hold i det valgte opgør der kan nå nået som helst.

Skotland – Kazakhstan = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus som NY bruger…

Skotland har kun æren at spille for, men det betyder også en del for britiske hold. De slog ellers Cypern, som vi havde forudset – men det hjalp dem ikke tættere på en kvalifikation.

Det skotske mandskab er dog vokset gennem turneringen og den udskiftning der har været gennemført, ser ud til at vende i en positiv retning. Vi er ret overbeviste om, at skotterne også vinder hjemme foran egne landsmænd.

*

Kazakhstan vandt det omvendte opgør, men da var skotterne også ved at spille et ret nyt mandskab ind. I dette opgør vil de møde et skotsk landshold, der er i meget bedre balance og har en langt bedre forståelse for hinanden på banen og spillet.

Kazakhstan er heller ikke meget bevendte på udebane og har da også kun vundet på udebane over San Marino. Selv Cypern måtte de afgive point til og måtte nøjes med en remis. Nej vi tror ikke på dem mod skotterne i dag – især nu hvor der ikke er noget at spille om.

Skotland – Kazakhstan = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus som NY bruger…

To Top