Nyhed

Tirsdagens Sikre danske Championship kamp…

Selv om det er et opgør fra den næstbedste række i England, så har vi besluttet at overvære kampen alligevel. For her er mange danskere og de spiller på det hold der har ligaens bedste form.

Vi har da også for år tilbage, besøgt det lille hyggelige stadion Griffin Park i London – hvor hjemmeholdets og udeholdets fans ofte mødes på værtshuset på hjørnet både før og efter kampen og hygger sig sammen. The Bee’s – som klubbens fans kalder sig – er virkelige en oplevelse værd.

Brentford – Nottingham F = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Brentford med Morten Frank i spidsen, der tidligere var træner for danske Brøndby IF, har fået sat skik på tingene i Brentford. Efter en lidt tøvende start, er der virkelig kommet fart på skuden. Kun 2 nederlag i de seneste 10 kampe er godkendt.

Det har også betydet, at de nu er kommet op i det sjove selskab og ligger nr. 4 før denne runde. Dagens gæster ligger på pladsen lige efter med samme pointtal som Brentford, så de skal nok få kamp til stregen.

Men der skal ikke herske nogen tvivl om, at hjemmebanen bare giver en utrolig fordel for Brentford. De seneste 7 kampe foran egne fans er alle vundet – ja faktisk sikkert. Scoren hedder 18-3 – det kan da kun kaldes for overbevisende. Der vindes nok ikke mer mange mål – men sejr vil Brentford hente i dag.

*

Nottingham F er faktisk også i forrygende form og er faktisk en smule bedre i denne periode. Der er da også en grund til, at de ligger placeret som nr. 5, før denne runde. Ca. halvdelen af de opnåede 27 point er hentet på fremmed græs, så Nottingham skal nok bide fra sig.

Men Nottingham har det lidt tung med at komme til London på spille på Griffin Park, hvor de kun få gange har hentet point. Havde det ikke været for Brentfords forrygende hjemmebane form, ville vi nok have været mindre sikre på det valgte udfald – men i dag er vi ikke i tvivl.

Brentford – Nottingham F = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top