Sikre

Tirsdagens Sikre danske anbefaling…

Til trods for dagens internationale program, starter vi op i den danske 1. division. Her er der ingen tvivl om i vores redaktionelle sind, hvem der vinder dette opgør – det er nærmest “Feje hold” i vores optik.

Hobro – Skive = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS at spille for…

Hobro har godt nok haft en lidt tung start på den nye sæson i den næstbedste række, efter nedrykningen fra Superligaen. Men det er ikke helt unormal for en nedrykker. Men det har dog heller ikke været helt elendigt, da der er løbet point ind på tavlen.

7 er det blevet til, da seneste kamp på udebane i Hvidovre også gav en sejr. Og man kan begynde at fornemme at Hobro trods alt kommer fra et højere niveau og har mere tempo i bolden. Så vi er overbeviste om, at omstillingen til 1. Division er ved at være gennemført. I dag vinder de helt sikkert.

*

Skive virker ikke helt til at have niveau til denne række og har lagt skidt ud fra starten. Det er især den defensive fase af holdet, der slet ikke fungerer og mod de mere etablerede hold bliver de udstillet. Det skete både mod Silkeborg og Viborg FF, der scorede flere mål imod dem.

Faktisk er alle 4 kampe der er afviklet indtil nu, tabt med 2 mål og det kunne også være et resultat spil her, at spille på mere end 1 mål. Men vi spiller på det “Sikre” og spiller bare Hobro som vinder.

Hobro – Skive = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS at spille for…

To Top