Nyhed

Tirsdagens “Sikre” CL valg…

Så skal vi til at tage fat på gruppespillet i denne sæsons udgave af Champions League og det betyder også, at i den næste periode vil det også betyde en masse fed bold at se på.

Crvena zvezda – Napoli = 2 = Odds 1,44
Spillet hvor du får Dit indskud 3-Doblet…

Crvena zvezda spiller til dagligt i den serbiske liga og har været helt suveræne i denne sæson, med 7 sejre ud af 7 mulige. De kom til gruppespillet ved lidt overraskende at sende Salzburg ud over 2 kampe, med samlet 2-2 og reglen om udebanemål.

I dag er det dog en noget andet udfordring de får besøg af og selv om klubben melder friskt ud om at de godt kan matche Napoli, så har vi vores store tvivl på redaktionen. De vil nok gå efter mindst det ene point, men selv det tror vi ikke på.

*

Napoli  har ikke været lige så suveræne som hjemmeholdet og har tabt et opgør ud af 4 i den hjemlige liga. Men det må også siges at Serie A er en noget stærkere liga.

Som udgangspunkt er de nok lidt afventende og vil se hvad de bringer, ud over hvad de har lært via video med mere. Men taktisk er de nok et bedre stillet mandskab og kan omstille sig flere gange i kampen. Vi tror på en sikker, men smal sejr.

Crvena zvezda – Napoli = 2 = Odds 1,44
Spillet hvor du får Dit indskud 3-Doblet…

To Top