Sikre

Tirsdagens “Sikre” CL valg på redaktionen…

Så blev det tirsdag og der er i dag et overflødighedshorn af kampe at vælge imellem og vi har naturligvis taget et kig på den største af alle klubturneringer, nemlig Champions League – og vi fornemmer masser af klejner i kassen – som igår mandag.

Monaco – FC Porto = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får Dagens bedste CL Bonus…

Monaco har haft en forrygende sæsonstart i alle de turneringer de har deltaget i indtil nu. Kun en enkelt udekamp hos Nice kostede et nederlag, ellers har det kun været sejre i hjemlandets Ligue 1.

Deres første kamp i dette års udgave af Champions League gruppespillet endte med en remis på udebane hos tyske RB Leipzig og det må siges at være godkendt.

I dag er de så hjemme på Stade Louis II i Monaco og her er de en helt anden størrelse. Vi tror på meget på dem i dette opgør og vi syntes ikke, at dagens gæster burde kunne matche dem.

*

FC Porto er også helt fremme i deres hjemlige liga i Portugal, men FC Porto fik langt fra den gode start i denne sæson Champions League. Her måtte de se sig besejret at Besiktas foran egne fans.

Det var ikke kun nederlaget der var overraskende men også det faktum, at de tabte med hele 1-3 og så hjemme. Så nationalt er de klar, men internationalt mangler de åbenbart lidt endnu.

I dag skal de så på besøg på Stade Louis II og vi vurderer på redaktionen, at det er de slet ikke klar nok til endnu, da de kan forvente et veloplagt franske mandskab, der henter alle 3 point og giver FC Porto det andet nederlag på bare 2 kampe.

Monaco – FC Porto = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får Dagens bedste CL Bonus…

To Top