Sikre

Tirsdagens Sikre CL Kvalkamp med dansk deltagelse…

Så skal endnu et dansk mandskab i ilden og prøve at kvalificere sig til en af de europæiske turneringer. Og det er den fineste af slagsen, nemlig Champions League. I den danske Superliga har de ikke været prangende indtil videre, hvor de ligger i den forkerte halvdel af Superligaen indtil videre.

Salzburg – Brøndby IF (0-1) = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus…

Salzburg har indtil videre vist meget fine takter, både i hele optaktsfasen til sæsonen og i den hjemlige liga. Kun Monaco havde de udfordringer med, som de tabte med 1-3 til. Men det var en træningskamp og man kan ikke vide hvor meget der er blevet eksperimenteret i det opgør. Men efterfølgende har de både slået Atl. Madrid (1-0) og FC Barcelona (2-1), hvilket må have givet noget selvtillid. Det var på hjemmebanen Red Bull Arena og det er lige præcis her, at dagens kamp bliver afviklet.

Ser man på de seneste 4 kampe hjemme på Red Bull Arena alene, inkl. kampene mod de 2 spanske mandskaber, så har de en score på 11-2. I den hjemlige Bundesliga er de ubesejrede og har maksimum point. Det er en smule skræmmende at se på og ingen tvivl om, at de kan spille fodbold – også på udebane. Kun 2 opgør er tabt i deres seneste 20 hjemmekampe på Red Bull Arena og vi er ret overbeviste om, at dette opgør taber de heller ikke, men snarere vinder med mere end 2-3 mål. 

*

Brøndby IF er ikke der hvor de helst så sig selv og det er svært at blive klog på, om dette opgør har ligget op spøget i baghovedet på spillerne. For de resultater der indtil nu er kommet på bordet, har været langt fra den målsætning de må have stillet sig selv inden sæsonstart. De første 5 kampe i Superligaen gav ingen sejre, men 3 gange remis og 2 nederlag. Og når de ikke kan vinde over hverken Viborg eller Vejle, som begge er nyoprykkere, så er der et større samlet arbejde der skal gøres – men i dag gælder det Champions League og et overordentlig stærk hjemmehold.

I fredagens Superliga Kamp mod FCN, kunne man ikke se et Brøndby mandskab der var på vej frem. Trods massiv opbakning fra tilskuerpladserne, nu hvor man igen måtte fylde stadion op, var der kun sporadiske tegn på godt spil. Der er Corona i truppen og til dagens opgør er hele 6 spillere ude pga af denne virus og Riveros er ude med en skade. Så det vil igen være et mandskab som ikke har niveauet der går på banen i dag – men denne gang er det mod et frygtindgydende mandskab. De bliver måske ikke slagtet – men de taber helt sikkert med mere end et mål.

Salzburg – Brøndby IF (0-1) = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus…

To Top