Sikre

Tirsdagens Sikre CL kamp på BettingNews…

Det er tirsdag og det betyder, at der er kampe fra UEFA i dag og de næste par dage – og det betyder en masse spilleobjekter. Så det er blevet til 2 kamp fra UEFAs turnering Champions League og 2 engelske opgør fra den næstbedste række. Vi starter i Champions League.

RC Leipzig – Club Brügge = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus…

RC Leipzig har ikke fået den ønskede start i den hjemlige Bundesliga og de virker heller ikke lige så stærke som i den seneste sæsoner. Det er indtil nu kun blevet til 2 sejre i alle turneringer og her er der medregnet både CL, den tyske pokal og Bundesligaen. I Bundesligaen er der kun opnået 4 point efter 5 kampe. Så det er slet ikke de RC Leipzig mandskab vi plejer at se. Men sådan er det jo når der udskiftes i truppen og nogle af de bærende kræfter rejser videre.

Hjemme er RC Leipzig dog stadig et klassehold, selv om de tabte til Bayern. Men det gør de fleste andre hold også. De vandt over Stuttgart med 4-0, så selv om holdet ikke har den samme styrke som tidligere, så kan de tage point fra de fleste hjemme. Vi vurderer også, at den tyske liga er en del bedre end den belgiske og selv om dagens gæster tilhører de bedste i hjemlandet, er der stadig et stykke op til dagens hjemmehold.

*

Club Brügge har gjort det fint indtil videre i hele sæsonen. Kun 1 enkelt nederlag i alle turneringer er det blevet til, så der er masser af selvtillid i truppen. I den belgiske Jupiler League topper de rækken, med 17 point efter 8 kampe. Til gengæld gav nederlaget genlyd i hele Belgien, da man tabte med hele 1-6 i Gent. Ingen røde kort, men en forfærdelig dårligt spillet kamp og et selvmål.

Så de mangler lige det sidste på udebane, når de møder de rigtigt stærke hold, hvor de der imod hjemme er rigtigt gode og nok skal få point her i Champions League. Senest fik de da også spillet remis med selveste PSG hjemme, hvor resultatet blev 1-1. Det var nok 1 point de gerne havde solgt kampen for på forhånd. I dag er de på udebane mod et klasse mandskab og selv om vi tror de taber med mere end 1 mål, spiller vi bare på en hjemmesejr.

RC Leipzig – Club Brügge = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus…

To Top