Sikre

Tirsdagens “Sikre” CL anbefaling…

Efter en Super mandag er det blevet tirsdag og det er den sidste runde af gruppespillet i Champions League, hvor nogle hold har meget at kæmpe for, mens andre allerede har fået afgjort om de skal feste videre.

Celtic – Anderlecht = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil…

Celtic kan i dagens opgør hjemme på Celtic Park i Glasgow nøjes med en remis og alligevel gå videre til Europa League knald-eller-fald kampe, i det nye år. Man ligger med 3 point foran dagens gæster fra Anderlecht.

Da Celtic besøgte Belgien i september, hentede de en komfortabel 3-0 sejr og i dag er de hjemme på Celtic Park, hvor de er betydeligt stærkere. Celtic kan godt glemme alt om CL i det nye år, da PSG og Bayern München forlængst har snuppet disse 2 pladser.

*

Anderlecht skal frem på banen og skabe kampen, hvis de skal have nogen som helst forhåbninger om at spille med i EL i det nye år. For med 5 kamp og 0 point ser det svært ud, men det er faktisk muligt.

En frisk 3-0 sejr og det vil faktisk være nok, da de så vil have en bedre score end Celtic og de indbyrdes er helt lige. Og i hjemlandet har de faktisk gjort det fint på udebane – så de kan godt spille væk fra egne fans.

Men selv om Celtic ikke tilhører topholdene i Europa, mener vi alligevel, at det er en for stor mundfuld for belgierne og derfor har vi spillet på en sejr hjemme. Vi tror Celtic udnytter de huller der vil opstå når Anderlecht vil frem.

Celtic – Anderlecht = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil…

To Top