Sikre

Tirsdagens “Sikre” CL anbefaling fra panelet…

Det er tirsdag og det betyder i denne uge, at der er masser af fed bold på programmet og i TV – for der er Champions League både i dag og i morgen. Vi har naturligvis kigget på flere af kampene fra denne turnering – bla dagens “Sikre”.

Manchester City – Napoli = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du stadig kan hente den fedeste CL Bonus…

Manchester City virker til at have overtaget tronen som Europas bedste mandskab fra Bayern München efter, at Pep Guardiola har fået spillet holdet ind til hans filosofier.

Selv om dagens gæster absolut tilhører toppen af europæisk fodbold, så vurderer vi på redaktionen, at City bare er på et sted hvor de næsten ikke kan nås.

Med 35 mål i de seneste 10 kampe i alle turneringer og kun 6 scoringer i eget net, og det er vel og mærke i alle turneringer – så skal gæsterne virkelig ramme dagen på Etihad Stadium, hvis de ikke skal tage derfra med en ordentlig øretæve.

*

Napoli er et af de mest formstærke hold i Italien i denne periode og har kun tabt et enkelt opgør i alle turneringer, i deres 10 seneste kampe. Det var ude mod Shaktar Donetsk, hvilket var lidt af en overraskelse.

I dag bliver de nok ikke overrasket – så skulle det lige være fordi at City har en dårlig dag og det kan vi ikke se med en Pep Guardiola i spidsen for hjemmeholdet.

Det vil blive en meget seværdig kamp – dog med City i hovedrollen som både favoritter og det bedste mandskab.

Manchester City – Napoli = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du stadig kan hente den fedeste CL Bonus…

To Top