Sikre

Tirsdagens “Sikre” CL anbefaling…

Det er tirsdag og det betyder Champions League Play Offs og dagens første anbefaling i form af den “Sikre”, er netop hentede i denne prestigefyldte turnering, hvor det handler om pokalen med “De store øre”.

Benfica – Fenerbahce = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets Højeste Velkomstbonus…

Benfica har endnu ikke taget hul på deres hjemlig turnering endnu, men de har haft en rigtig god optaktsfase forud for dette vigtige opgør, som over to opgør skal afgøre de to holds skæbne.

Taberen af opgøret er ude og sendes over i EL Play Offs, så det er alt eller intet for begge mandskaber. Men som modstandere har Benfica haft Dortmund, Lyon og Juventus, der gav hhv en sejr, en remis og et nederlag.

Vi fornemmer at Benfica er der hvor de skal være, selv om det stadig er tidligt på sæsonen – og vi mener helt klart at de vinder med mindst et par mål.

*

Fenerbahce har været lidt væk fra den bedste form i et par år, men er stadig et godt hold der fysisk går til vaflerne og også har spillere, der individuelt kan gøre mange sjove ting på egen hånd.

Vi forventer dog ikke, at Fenerbahce vil gå op og styre løjerne og vi mener heller ikke, at hverken spillestil eller mandskab giver dem muligheden, i forhold til Benfica. Det skal nok blive en seværdig kamp, men det bliver med nederlag til tyrkerne.

Benfica – Fenerbahce = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets Højeste Velkomstbonus…

To Top