Sikre

Tirsdagens “Sikre” CL anbefaling…

Vi starter op denne tirsdag med en kamp fra den prestigefyldte turnering Champions League, hvor dagens kamp af de 2 der bliver spillet, helt klart er den med mest fokus og måske en overraskelse i vente.

Manchester City – Liverpool = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Manchester City kom noget overraskende skidt fra det første opgør af 2, mod Premier League rivalerne fra Liverpool. Det var nok kun Liverpool fans der troede på, at de kunne vinde overbevisende og Pep Guardiola har fået noget at gruble over.

Når man ser på den midtbane han bruget i det første opgør, har holdet tabt hver gang disse spillere har dækket det midterste område. Og der har været for mange pasningsspillere samlet et sted og ingen disiderede gennembrudsspillere.

Det må Pep have set – for ellers følger han ikke med i statistikkerne. Vi kan slet ikke se at det bliver den samme midtbane igen og når de ændringer bliver gennemført – er vi ikke i tvivl om sejren – men dog i tvivl om hvem der går videre.

*

Liverpool og Klopp står overfor en taktisk stor opgave. For ikke færre end 10 klasse spillere har meldt fra til dagens opgør. Spillere som Salah, Matip, Moreno og Lallana, er bare nogle af de klassespillere der har meldt fra.

Og selvom truppen er bred og kompetent, så vil det alligevel være en udfordring rent taktisk, at skulle modstå det tryk, som City helt sikkert kommer med.

Det vil nok ikke være en god idé at spille alt for defensivt og Klopp har nok indstillet sig på, at de ikke vinder dette opgør. Men han er også godt klar over at City er et hold der scorer i serier og det er dette pres holdet skal modstå over de 90 minutter.

Manchester City – Liverpool = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

To Top