Nyhed

Tirsdagens “Sikre” Championship valg…

Det ser ud til at foråret lige er forbi for at drille, for de noget lunere vinde og den lavt hængende sol, giver netop disse fornemmelser – men det varer ikke ved. Det gør dagens anbefalinger fra BettingNews til gengæld.

Bristol City – Birmingham = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller på PC…

Bristol City kan se tilbage på 2 kame, hvor de ikke har fået et eneste point. De havde ellers vundet de forudgående 9 kampe, så det er ikke formen den er gal med.

Wolves spiller i Premier League og her var det FA Cup’en. Seneste runde i Championship tabte City ude til Norwich, som er både tophold og i rækkens bedste form. Så er det ikke slemt at tabe 2-3.

Det var dog lidt ærgerligt alligevel, for City var faktisk foran med både 1-0 og 2-1, men kunne ikke holde presset fra topholdet tilbage. I dag er de hjemme på Ashton Gate og her vinder de, som de plejer.

*

Birmingham ligger lige udenfor det sjove selskab, selv om de faktisk lige har haft snuden indenfor. Men en ujævn periode har sendt dem ned i tabellen.

Det er dagens hjemmehold der indtager den sidste af de sjove pladser, der giver adgang til Play Offs kampene, så et nederlag til dem, vil sende Birmingham lidt ud i sumpen.

Men både form og evner på udebane er meget ujævn. Det betyder ikke at de er elendig, men med tanke på hjemmeholdets styrke og evne til at score mange mål hjemme på Ashton Gate , så tror vi ikke på gæsterne i dag.

Bristol City – Birmingham = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller på PC…

To Top