Sikre

Tirsdagens Sikre Championship opgør…

Vi har i denne anbefaling set på den nederste halvdel af Championship, hvor hjemmeholdet har spillet sig fri af nedrykningsfare, mens gæsterne stadig kæmper med næb og klør for at overleve.

Wigan – Hull = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får månedens Højeste Bonus…

Wigan har med en superform efter genåbningen hoppet gevaldigt op i tabellen og i sikkerhed fra en ellers truende nedrykning. 4 sejre i de 5 kampe er der er afviklet. Nederlaget på udebane til formstærke Brentford var dog en for stor mundfuld.

Hjemme på DW Stadium er de blandt de bedre hjemmehold i ligaen, men det er først på det sidste at de har fået etableret et fort foran egne fans. Ingen nederlag de senest 6 hjemmekampe og de seneste 3 er vundet i streg. Vi tror på den 4 sejre på stribe i dette opgør.

*

Hull kæmper for at overleve, men formen syntes ikke at have opfattet dette endnu. For den er mere eller mindre at betragte som yderst ringe. En enkelt svale af en sejr mod Middlesbrough ellers har det stort set heddet nederlag. Men selv om der kun er 3 runder tilbage, ser det bestemt ikke håbløst ud.

Men med et formstærkt hjemmehold der kan spille frit og et Hull mandskab der burde betale for at komme ind og spille på udebane, så virker det ikke så sandsynligt at de får point med hjem i dette opgør. De vil selvfølgelig kæmpe med næb og klør og kan måske være heldig med en remis – men det mener vi er for langt ude – sikkert nederlag.

Wigan – Hull = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får månedens Højeste Bonus…

To Top