Sikre

Tirsdagens Sikre Championship opgør…

Hjemmeholdet rykkede ud af den bedste engelske række Premier League efter sidste sæson: Men det ser ud til, at de vender tilbage allerede efter en sæson i Championship. 

Norwich – QPR = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Norwich vil tilbage i det sjove selskab og det ser ud til at målet bliver opfyldt, hvis de fortsætter som de har gjort indtil videre. Norwich har lagt sig sikkert i toppen og har endda en lille margin ned til holdet på 2. pladsen. Men derefter er der også tæt løb mellem de næste hold.

Hjemme har Norwich tabt et enkelt opgør, men vundet 6 og spillet 3 remis. Scoren er 13-7, hvilket er godkendt. Selv om Norwich ligger nr. 1, har de faktisk haft en stigende form. Vi er overbeviste om, at formen som minimum ikke er faldet til dagens opgør hjemme på Carrow Road.

*

QPR bøvler en del med og ligger nede i den del, hvor nedrykningsstregen stort set kun er et nederlag væk. Men formen har været dalende i en periode og det virker til, at de er blevet nede i denne dal. Sejre skal man kigge langt efter. 

På udebane har de kun hentet en af slagsen, efter de første 10 udekampe. Scoren hedder 8-16, så den er stort set modsat af hjemmeholdets. Vi har svært ved at forestille os et QPR hold der pludselig rejser sig og især i denne fase, med de mange kampe. Det bliver endnu et nederlag og endda med flere mål.

Norwich – QPR = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top