Sikre

Tirsdagens “Sikre” Champions League valg…

Så blev det tirsdag og det betyder internationale kampe fra Champions League og det er da også en kamp fra denne prestigefyldte turnering, som vi starter denne dags anbefalinger op med.

Napoli – Shaktar Donetsk = 1 = Odds 1,40
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Napoli er ikke helt ude af billedet i forhold til at gå videre fra gruppespillet, men de kan ikke alene selv afgøre det. Men det kræver som minimum en sejr over Shaktar, som pt. indtager gruppens 2. plads.

Kun Inter og Manchester City har formået at hente point på Stadio San Paolo i denne sæson. Inter hentede en pointdeling og City vandt deres opgør. Så Napoli er som sædvanligt rigtigt stærke hjemme og vi tror de kender deres besøgelsestid i dag.

*

Shaktar Donetsk kan med en remis i dette opgør, sikre sig videre avancement fra gruppen. Men skulle de tabe, kan de nøjes med en remis mod Manchester City, men den opgave kan være lidt af en udfordring.

Shaktar tabte med 0-2 ude til City, men er ellers et rimeligt fornuftigt mandskab på udebane. 2 vigtige kamp står Shaktar foran og kun 1 point skiller dem fra succes. Vi tror ikke de får noget med hjem i dag og skal vente til den sisste gruppekamp, før de ved hvad det ender med.

Napoli – Shaktar Donetsk = 1 = Odds 1,40
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

To Top