Nyhed

Tirsdagens Sikre Champions League valg på BN…

Så oprandt tirsdagen og så er det igen tid for kampe i den prestigesfyldte turnering Champions Leagues gruppespil. Selv om dagens favoritter spiller på udebane, mener vi de er oplagte favoritter til at løbe med sejren og de 3 point.

Club Brügge – PSG = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Club Brügge ligger nr. 2 i gruppen, men det er kun med 2 point. Selv om pointhøsten ikke er prangende, så skal man tage i betragtning, at Brügge har spillet både mod Real Madrid og Galatasaray.

Så i sig selv er det godt at være ubesejret efter mødet med disse 2 mandskaber. Men i dag kommer der et mandskab på besøg, som i redaktionens øjne lige er en tand bedre.

I dag kan Brügge ikke gemme sig bag i kontrolleret defensiv, da de ikke får ret meget kontrol over så meget. Vi tror på et nederlag med et enkelt mål og det ligner resultatet 0-1.

*

PSG er der vel ikke så meget at skrive om – dem kender de fleste. De har vist stort format i denne sæson og slog Real Madrid hjemme med hele 3-0. Efterfølgende slog de Galatasaray på udebane med 1-0.

Det ligner meget samme opskrift for PSG i aften, dog mener vi at de står overfor et mandskab der giver mere plads end dem de allerede har mødt. Et tæt opgør hvor der kun falder et enkelt mål, vil PSG være tilfredse med – så længe det er dem der scorer det ene mål.

Club Brügge – PSG = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top