Nyhed

Tirsdagens Sikre Champions League valg på BN…

Så er vi nået til næstsidste runde af denne sæsons gruppespil i Champions League og enkelte hold skal stadig slås for at sikre sig, at de også spiller CL i det nye år. Dagens “Sikre” er mellem 2 mandskaber der helt sikkert vil skabe en seværdig kamp – så det er også den vi har valgt at se på redaktionen.

Juventus – Atl. Madrid = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus som NY bruger…

Juventus har vist få svaghedstegn i denne sæson, men de fleste andre hold i Europa ville nok gerne have de samme svaghedstegn. Normalt ville et hold føle, at nederlag er et svagshedstegn – men så vidt er det ikke gået for Juventus.

Men de har spillet remis 3 gange i denne sæson og det er tidligere end de plejer. Men vi ser det dog ikke som et hold der er på vej ned – for den “Gamle dame” vil nok altid være oppe. Vi ser en sikker sejr til det italienske storhold, med Ronaldo på holdet.

*

Atl. Madrid har også gjort det godt, men dog langt fra så overbevisende som hjemmeholdet. Men det er alligevel kun blevet til 2 nederlag i alle turneringer og kampe. Til gengæld har de spillet remis i 7 af deres kampe også i alle turneringer.

Så ingen tvivl om at dagens gæster er et habilt mandskab og da de mødte italienerne hjemme, fik de en remis. Det kunne sagtens være udfaldet af dagens kamp, da begge hold virker sikre på at gå videre – vi er dog ret overbeviste om, at det bliver en dag hvor hjemmeholdet vinder sikkert.

Juventus – Atl. Madrid = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus som NY bruger…

To Top