Sikre

Tirsdagens Sikre Champions League valg…

Dette er 2. kamp i Champions League kvartfinaler og kampen spilles på udebane for begge mandskaber. Grundet de mange restriktioner omkring Corona, er kampen henlagt til Spanien og spilles i Sevilla på Ramón Sánchez Pizjuán. Vi tror ikke det vil gøre den store forskel for “hjemmeholdet” der normalt spiller hjemmekampe på Stamford Bridge i London. Det engelske mandskab er stadig det bedste hold af disse 2. 

Chelsea – FC Porto = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Chelsea vandr det første opgør i Portugal med 2-0 og her blev der også spillet på neutral bane, som er den samme som i dag. Her viste det engelske mandskab både større klasse og styrke i de afgørende situationer og der var aldrig tvivl om udfaldet, da der første var spillet ca. en ½ time. Og den fine form blev fulgt op af en sejr i weekendens Premier League runde.

Her hentede man en overbevisende sejr p hele 4-1 hos Crystal Palace, så Chelsea har masser af fart i bolden og på holdet. Vi forventer, at Chelsea går ud til dette opgør med samme koncept som i det første opgør. For det er udebane for begge mandskaber og Chelsea har det ganske fint på fremmed græs. Der udover mener vi at Chelsea er et bedre mandskab.

*

FC Porto skal frem og score mindst 2 gange og samtidig holde Chelsea fra at score også. Så det er en balancegang omkring hvor meget der skal satses og hvornår man skal til at tage chancer. I første opgør blev de straffet da de begyndte at åbne op i midten af 1. halvleg. Det afskrækkede dem en smule og de blev lidt mere forsigtige efter denne føring til Chelsea i det 32. minut.

I 2. halvleg fortsatte Chelsea på samme måde og det var Porto der skulle præge kampen i håb om, at indhente og udligne mod Chelsea. Men Porto havde det svært mod fysikken og trætheden blev mere tydelig som kampen skred frem. Chelseas 2. mål var fortjent fordelt på spil og chancer i den afsluttende periode af kampen og det endte da også med et 0-2 nederlag i det første opgør. Vi tror på et nederlag på 0-1 eller mere også i dette opgør og at Chelsea holder målet rent.

Chelsea – FC Porto = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top