Sikre

Tirsdagens Sikre Champions League valg…

Det er tirsdag og så er der mulighed for rigtigt spændende kampe, mellem de bedste mandskaber i Europa. Det er da også præcis en sådan kamp vi har taget fat i, i dagens “Sikre” kategori. Men der er flere af den slags kampe – så vi må ha gang i flere skærme i dag.

PSG – RB Leipzig = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

PSG tabte den omvendte kamp med 1-2, selv om man både var foran med 1-0 og brændte et straffespark, der kunne have givet en 2-0 føring. PSG havde da også godt fat i kampen i den første halvleg, men det var ligesom om, at luften gik ud af ballonen, da tyskerne scorede kort før halvlegen. 

At PSG så selv begår et lidt klodset straffespark i starten af 2. halvleg, som tyskerne udnyttede – var det lidt op af bakke for det franske mandskab. De kom aldrig tilbage og tyskerne satte sig stille og roligt på kampen. Sådan kommer det ikke til at gå i dag – er vi ret overbevist om.

*

RB Leipzig er en anden størrelse når de spiller på udebane. De er markant bedre hjemme Red Bull Arena, end de har været på udebane. Ja, det har faktisk været lidt skidt på fremmed græs. De tabte f.eks hele 0-5 til Manchester United og har efterfølgende tabt i Bundesligaen – også uden at score.

RB Leipzig er bestemt ikke et dårligt hold. Men med tanke på, at PSG er hjemme i Paris, hvor de er rimelig seje. Tyskerne har deres udfordringer på udebane – og når man ser på den første kamp, så var det PSG der sad på den i de første 44 minutter – indtil tyskerne scorede. Vi tror på et tæt og seværdigt opgør – men vi er ret overbeviste om, at PSG render med alle 3 point.

PSG – RB Leipzig = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top