Sikre

Tirsdagens Sikre Champions League valg…

Midtuge kampene består igen af klubkampe og ikke landskampe og det er fra det bedste niveau – nemlig Champions League. Men det varer lidt endnu før de bedste hold kan mødes og det er når de ringeste er skilt fra. Begge mandskaber i dagens opgør ender nok med at blive siet fra i den sidste ende.

Qarabag – Molde = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Qarabag har vi stiftet bekendtskab med før, som kommer fra Azerbajdsjan, da de har deltaget i EL for få år siden. De viste en fin figur den gang og det forventer vi at de gør igen. Men det kræver selvfølgelig at de kommer forbid det norske mandskab der er på besøg i dag.

De er stærke hjemme og vi skal helt tilbage til september sidste år, hvor de tabte til spanske Sevilla. Der er kun denne ene kamp, så tingene skal afgøres i dag. Derfor tror vi på, at det er hjemmeholdet der ender med at trække det længste strå.

*

Molde er med i toppen af den norske liga, men det er på ingen måde grundet deres udebane kvaliteter – for de lader en del ønsker stå tilbage. De seneste 4 kampe i Eliteserien er alle tabt og selv om de slog Celje på udebane – så er Qarabag en helt anden størrelse. 

Vi forventer et tæt opgør og detkunne sagtens ende remis – og det hr vi garderet os imod. Det vil nok blive en taktisk affære og her mener vi at holdene står lige, selv om hjemmeholdet har en lille fordel. Bliver der en vinder indenfor ordinær spilletid, peger vi på Qarabag.

Qarabag – Molde = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top