Nyhed

Tirsdagens “Sikre” Champions League valg…

Det er tirsdag og det er Champions League dag. Denne runde er nr. 2 og derfor skal der findes en vinder, efter de 2 kampe er afviklet. Vi har ingen tro på, at dette opgør skal ud i ekstra spilletid – det bliver afgjort i dag.

Real Madrid – Ajax = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Real Madrid vandt det første opgør med 2-1. Selvom Ajax kom tilbage på 1-1, lavede Real Madrid det vigtige udebane sejrmål. Det betyder at det næsten har givet dem den videre deltagelse på forhånd.

Real Madrid går ikke på bane for at trække en remis hjem. De går ud og spiller på den måde de gør bedst. Det vil sige alle blottelser fra Ajax vil blive straffet. Og gæsterne må alt andet lige skulle frem på et tidspunkt. Sikker hjemmesejr.

*

Ajax viste faktisk god figur i det første opgør, men det sod også klart, at de har store mangler på dette niveau. Men der er stadig en chance, hvis man er Ajax fans eller tror på julemanden og trolde.

Vi er lidt bange for, at Real Madrids genfundne spillehumør, vil udstille det unge Ajax mandskab på den lidt ubehagelige måde. Men denne gang nåede Ajax til play offs kampene i CL og det er et stykke tid siden sidst – men i dag slutter festen.

Real Madrid – Ajax = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top