Sikre

Tirsdagens “Sikre” Champions League opgør…

Så er det 2. kamp i Champions League kvalifikationen og finalen. Her står der rigtigt meget på spil og det er både i forhold til prestige, men ikke mindst de mange millioner kroner der er til forskel i de 2 turneringer, hhv. CL og EL. Så det er et opgør hvor der ikke vil blive givet ved dørene og spillerne nærmest vil slås til døden for, at det skal lykkedes at vinde samlet.

PSV – Benfica = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens højeste EL Bonus…

PSV blev FC Midtjyllands banemænd og vi mener også at samme skæbne vil overgå dagens portugisiske modstandere Benfica. PSv havde det lidt svært i første halvleg og var mest i defensiven. Det endte da også med, at hjemmeholdet Benfica bragte sig foran med både 1-0 og 2-0. Så der var en del arbejde for den tyske træner R. Schmidt – og det ser ud til, at den proces gik ganske fornuftigt. For det var et helt andet PSV mandskab vi så de sidste 45 minutter

Det var faktisk PSV der styrede 2. halvleg og allerede efter ca. 5 minutter bar PSVs pres frugt og de reducerede til 1-2. PSV havde nu fået blod på tanden og det var måske ikke spil til 1 mål, men det var noget der lignede. Benfica kunne slet ikke komme frem på banen og når det endeligt lykkede, var det meget ubalanceret og med for få folk med frem. Den udlignende scoring var tæt på flere gange, men det lykkedes i for PSV at score yderligere og dermed tabte de med 1-2. Det sker ikke i dag.

*

Benfica er i fin form, selv om spillet måske godt kunne gå en smule stærkere. Men i den hjemlige liga er de med helt i toppen, så her har det ikke kostet at deltage i dette kvalspil. De slog Sp. Moskva ud i runden før denne, med en samlet sejr på 4-0. Og egentlig var de fortrøstningsfulde i forhold til denne sidste runde. De kom da også friskt du fra omklædningsrummet i 1. halvleg og kørte deres spillestil – det virkede.

Om der blev sagt i pausen, at de lige skulle holde igen, ville være mærkeligt, men de var slet ikke på samme niveau i 2. halvleg. Om det var PSVs anderledes aggressive spillestil der trykkede er svært at vide sig helt sikre på, men de Benfica virkede en smule skræmte – især efter PSV reducerede føringen i starten af 2. halvleg. Hvis de skal have nogen chancer i dag, så skal de spille med langt mere mod og især fart. Det bliver tæt og sikkert med mål til begge hold igen i dag. Men vi tror på redaktionen, at det er hjemmeholdet der score flest.

PSV – Benfica = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens højeste EL Bonus…

To Top