Sikre

Tirsdagens Sikre Champions League kval…

Champions League finalen er kun lige overstået og man er allerede i fuld gang med at finde den kommende sæsons deltagere i gruppespillet. Vi tror dog ikke på, at der er nogle af disse hold der når hele vejen til gruppespillet.

Tirana – Røde Stjerne = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor DU får dagens Højeste Odds hver dag…

Tirana spiller til dagligt i den albanske turnering – som man vist roligt kan sige ikke er blandt de særligt gode. Også under dansk standard. Tirana vandt den albanske Super League, med en margen på 4 point ned til nr. 2. De vandt deres første kamp i kvalen og Dinamo Tiblisi fra Geaorgien.

Det var endda på udebane med 2-0, men det skal man ikke lægge så meget i. Det var et tæt opgør og Tirana havde bare en bedre dag på kontoret. I dag er det et mandskab af en helt anden kaliber de skal møde og fra en liga der er væsentligt stærkere. Vi tror bare ikke på dagens hjemmehold – det er de slet ikke stærke nok til.

*

Røde Stjerne kommer fra den bedste række i Serbien der kaldes for Super liga. Her har de lagt sig komfortabelt i spidsen med 5 sejre ud af lige så mange kampe. Scoreren hedder 13-2, så man kan vist roligt sige, at de har spillet sig i form til dette opgør.

Røde Stjerne slog holdet Europa FC fra Gibraltar ud med 5-0 og holdt nærmest legestue hjemme på eget græs. I dag er det godt nok på udebane, men Røde Stjerne er bare et klasse mandskab når man måler det med Tirana. Der er kun en mulig vinder og det er Røde Stjerne – endda komfortabelt..

Tirana – Røde Stjerne = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor DU får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top