Sikre

Tirsdagens Sikre Champions League kamp…

Champions League har været en del mere målrig i denne sæson afsluttende kampe og det skyldes nok Corvid-19 og den måde turneringen afvikles på. Men ikke desto mindre er det underholdende for os forbold tosser, der elsker at se mål.

RB Leipzig – PSG = O. 2,5 mål = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens HØJESTE Bonus som ny spiller…

RB Leipzig skal hele 13 kampe tilbage for, at finde en kamp hvor der er blevet scoret indre end 2 mål. Så de tyske fans er vant til at se kampe med flere mål og spillerne er vant til, at der scores flere gange.

Når det så er knald eller fald kampe, så er der ofte chance for, at kampe bliver med flere mål. Tyskerne viste i seneste kamp mod Atl. Madrid, at de kendte vejen til målet – og vandt med 2-1. De samme cifre kunne kampen sagtens ende med i dag – men hvem der så vinder vil vi ikke gætte på.

*

PSG er ikke i samme grad lige så underholdende som RB Leipzig og plejer at have en stabil defensiv. De scorer heller ikke så meget selv, så det er ikke PSG der er årsag til, at vi vælger at spille på over 2,5 mål.

Vi tror på, at tyskerne scorer første mål og er det tidligt i kampen så vil det blive underholdende. PSG er ikke helt det samme sted som i sidste sæson og det er der en årsag til. Men da det skal afgøres i dag er der ikke så meget at tænke på – andet end at vinde.

RB Leipzig – PSG = O. 2,5 mål = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens HØJESTE Bonus som ny spiller…

To Top