Sikre

Tirsdagens Sikre Champions League kamp…

Taberen af dette opgør kommer ikke med i CLs Play offs i det nye år, så der er rigtigt meget på spil for begge mandskaber. Selv om det sikkert bliver en seværdig kamp, så er der 2 andre kampe fra aftenens CL kampe vi skal se. Men dette opgør har allerede en sikker vinder i vores optik.

Lazio – Club Brügge = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus…

Lazio kan nøjes med remis i dette opgør og alligevel slutte som nr. 2 i gruppen. Så Lazio skal ikke død og pine ud og vinde opgøret. Men vi forventer dog ikke, at de spiller efter remis nu hvor de spiller hjemme. Det ville være for risikabelt. Så Lazio går ud for at vinde.

Skulle det så stadig stå uafgjort i slutningen af kampen, vil Lazio selvfølgelig begynde at blive mere passiv, men her mener vi de allerede har afgjort det til egen fordel. Faktisk ser vi en flermåls sejr, da Brügge har alt at vinde og derfor sikkert vil satse.

*

Club Brügge slutter som nr. 3 i gruppen hvis de taber, men kan med en sejr smutte forbi Lazio og dermed ende som nr. 2 i gruppen. Det vil de selvfølgelig gå efter, men det bliver en utrolig vær opgave. Men det betyder også, at de kan satse noget mere, da de allerede er med i ELs Play Offs.

Club Brügge vandt godt 2-1 i Rusland hos Zenit, men har også tabt hele 0-3 i Tyskland hos Dortmund. Dagens hjemmehold kan sagtens måle sig med Dortmund, som de slog 3-1 hjemme. Så det er lidt af en mundfuld det belgiske mandskab står overfor. Og vi tror på ingen måde på dem.

Lazio – Club Brügge = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus…

To Top