Nyhed

Tirsdagens “Sikre” Champions League” anbefaling…

Det er tirsdag og det betyder Champions League på programmet og de store holds turnering. Men det er nok ikke alle der lægger den samme energi i kampene som tidligere, da mange ting allerede er afgjort i de fleste grupper.

Club Brügge – Atl Madrid = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Club Brügge ligger til at ryge over i play-offs kampene i Europa League, uanset om de taber eler vinder. Så dette opgør er en ren fribillet i den store turnering og deres sidste. Selvfølgelig vil man gøre sit bedste i alle kampene i denne turnering.

Der er også den økonomi bag en sejr, der kan motiverer – meeeen i dag skal de trods alt møde et hold fra en meget stærkere liga, som er i rigtig god form. Der falder nok ikke så mange mål, men vi tror ikke på, at Club Brügge kan stå hele distancen i alle 90 minutter.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Atl. Madrid fører deres gruppe, men kun med til Dortmund, der med stor sandsynlighed vinder over Monaco, der ligger absolut sidst. Og det er bedre at slutte nr. 1, da man så skal møde en 2’er fra en af de andre grupper i første Play Offs kamp.

Atl. Madrid er et bedre hold og de skal nok være motiveret til at gå efter gruppesejren, som vi mener de bør tage. Chancen for en remis er selvfølgelig til stede, men holdets form og niveau gør bare den forskel der gør, at spanierne ender som vindere.

Club Brügge – Atl Madrid = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top